DE FØRSTE TO UGER HOS 9PR

FABULOUS FOUR

fab4
1. H&M/ 2. H&M/ 3. H&M X ERDEM/ 4. FENDI

Selvom jeg føler, at jeg har s**** travlt og løber rundt for tiden, forhindrer det mig ikke i at gå og dagdrømme efter lidt materialistiske ting! Jeg mangler virkelig (!) en flot frakke til de kolde tider vi går i møde, og så synes jeg at den fiine lyserøde, stribede bluse fra H&M er noget så skøn – selvom den minder mistænkeligt meget om den fra Lovechild ; ) Øreringene synes jeg var et af de fineste items fra H&M x Erdem samarbejdet, men nåede desværre ikke at få fat i dem. Og sidst men ikke mindst mangler jeg en Fendi baguette i mit liv – gerne en i sjove farver, med sten, perler, palietter og andet tingel tangel på!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE FØRSTE TO UGER HOS 9PR