LIKE ALL THE OTHER DANISH GIRLS

MY CHRISTMAS WISHLIST 2017

christmaswishlist

Traditionen tro, kommer her min juleønskeliste. Der er en god blanding af ting til huden, kroppen og boligen, og det er alle ting, som jeg ville elske lå under juletræet <3 Efter at have samlet alle tingene i en collage kan jeg se, at der vist er lidt af et theme going on, og at jeg virkelig er en sucker for alt hvad der er lyserødt, blomstret og glitrende ; )

1. Fine glas fra Zafferano: Jeg elsker disse fine glas fra Zafferano, som uden tvivl vil tilføje en masse personlighed til spisebordet – de fås desuden i alle farver, og jeg ønsker mig selvfølgelig dem i de gyldne og lyserøde nuancer.

2. Blomstret kjole fra H&M: En blomstret kjole går man aldrig galt i byen med, og denne fine en af slagsen fra H&M er både super fin, men også virkelig praktisk i disse kolde vintermåneder, da den både er lang og har lange ærmer.

3. Glimmer scrunchie fra Pico: Jeg er helt forelsket i denne røde/lyserøde glimmer scrunchie fra Pico, og skal uden tvivl have fat i den inden længe. Den er desuden den perfekte veninde/værtinde/adventsgave til hende, du holder af.

4. Bronzer fra Tromborg “Golden”: Jeg er faktisk så heldig, at jeg fik denne i fødselsdagsgave efter at have sukket efter den i et års tid. Dog får den stadig en plads på årets ønskeliste, da det vitterligt er den perfekte bronzer, som jeg vil tro passer til de fleste hudtoner.

5. “Body Buff” fra Moroccanoil: Et rigtigt luksusprodukt, hvis du har en søster, kæreste eller mor, som du vil forkæle.

6. Bram Van Velde plakat hos Stilleben: Jeg ønsker mig i år flere plakater til lejligheden, og denne fine lyserøde en af slagsen er en af dem.

7. Jaderulle fra SMUK: Endnu et forkælelsesprodukt, som jeg kun har hørt godt om. Den skulle eftersigende glatte huden lidt ud, mindske ar og gøre huden mere frisk at se på – og hvem vil ikke gerne have det? ; )

8. Ring fra Julie Wettergren “Dolly P”: Det dyreste og mest glitrende ønske på listen er denne ring fra Julie Wettergren med brillianter på – hold nu oop, hvor den er pæn!

9. Rudolph Care “Facial Cream”: Jeg mangler en god dagcreme, og denne lækre sag fra Rudolph ville jeg meget gerne smøre mit ansigt ind i hver dag <3

10. Flora Danica “Magnolia”: Ligesom med bronzeren, er jeg faktisk så heldig, at jeg fik dette sæt i fødselsdagsgave sammen med “Snerle” og “Guldregn” efter at have ønsket mig dem i 100 år. Det er virkelig det p-æ-n-e-s-t-e porcelæn jeg nogensinde har set, og jeg glæder mig sådan til at føle mig som en fin dame og drikke alverdens varme drikke i de fine kopper.

11. Cardigan fra Baum Und Pferdgarten: Sidst, men ikke mindst ønsker jeg mig denne cardigan fra Baum, som simpelthen er så FIN. Jeg vil bruge den både åben og lukket, og er sikker på, at det vil være en af de ting i garderoben, som jeg aldrig vil skille mig af med.

Det var min juleønskeliste anno 2017. Jeg håber, at den måske kan give lidt inspiration til, hvad i kan ønske jer i år <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIKE ALL THE OTHER DANISH GIRLS