MY CHRISTMAS WISHLIST 2017

GLÆDELIG JUL!

jul
Årets juletræ anno 2017 <3

Jeg tjekker bare ind for at ønske jer allesammen en rigtig GLÆDELIG JUL! Jeg havde den bedste og hyggeligste aften i går, hvor vi sad 15 mand omkring det smukkeste julebord, som min mor traditionen tro havde pyntet <3  Jeg er stadig helt høj af spænding, kærlighed og hygge. I dag er det den 25., og den står (traditionen tro) bare på julefilm i fjerneren, pluk-and og kigning på alle julegaverne! Apropos gaver tænker jeg, at de får deres eget indlæg – jeg elsker nemlig selv at se indlæg som dem ; ) Årets juletræ er 3,5 meter højt og er fyldt med julepynt i alle aldre og farver, og vi skulle som sædvanlig stå på det øverste trin på stien for at kunne pynte den øverste del – helt perfekt <3  Jeg vil lægge computeren fra mig og se endnu en julefilm med min familie – jeg håber, at i har den skønneste 1. juledag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY CHRISTMAS WISHLIST 2017