GLÆDELIG JUL!

MINE BEDSTE KØB I 2017

I 2017 har blomsterprint i sandhed været favoritprintet hos mig – og da jeg selv elsker at læse indlæg om folks yndlingskøb tænkte jeg, at jeg også ville komme med mine 4 bedste køb fra 2017, som alle er blomstrede:

1

Jeg købte den absolut smukkeste taske jeg nogensinde havde set og som jeg stadig ELSKER – nemlig min smukke Gucci GG Marmont taske. Efter et par år med en del forskellige designertasker og endda den, som jeg troede var min drømmetaske, nemlig min Chanel 2.55, indså jeg, at denne fra Gucci var drømmetasken over dem alle. Jeg solgte derfor min Chanel for at få råd til denne, og det kommer jeg aldrig til at fortryde : )

Jeg købte den fineste blomstrede nederdel fra & Other Stories, som jeg virkelig fik brugt meget hele sommeren – her med førnævnte Gucci taske in action. Nederdelen har jeg desuden også brugt en del her i vintermånederne med striktrøjer og lange trøjer til.

3

Jeg fik efter lang tids jagt endelig fat i den blomstrede skjorte fra H&M som forsvandt fra mig året før. Den er SÅ fin i farverne og er perfekt til både nederdele og bukser.

Apropos jagt efter ting, slap disse blomstrede støvler fra Zara også væk fra mig da de var i butikkerne, og efter en del søgen på nettet og Instagram, kontaktede jeg Jeanette Madsen fra Costume, og spurgte, om hun kunne være interesseret i at sælge hendes til mig – og det var hun! Så nu er de omsider mine, og det er nok de sejeste støvler jeg ejer ; )

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL!