FLORAL BAG, SILKY SKIRT

GLITTER DETAILS ON NEW YEAR’S EVE

glitterdetails
Kjole: SAINT TROPEZ/ Øreringe: GINA TRICOT/ Halskæde: STINE A/ Spænde: PICO/ Scrunchie: PICO/ Læbestift: YSL/ Glitter pigment: NYX

Som jeg skrev i dette indlæg ledte jeg efter en glimmer pigment, som jeg kunne bruge nytårsaften. Jeg endte med at købe den flotteste lyserød/lilla-agtige version, som jeg duppede i øjenkrogene. Glimmeret var virkelig nemt at påføre, faldt ikke af i løbet af natten og var nemt at fjerne igen, så alt i alt var jeg virkelig tilfreds – tænker også, at jeg lige må forbi Matas og købe lidt flere farver en af dagene snart!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLORAL BAG, SILKY SKIRT