GLITTER DETAILS ON NEW YEAR'S EVE

MALAGA COUNTDOWN

malaga
Blomstret kjole: ZARA/ Blå kjole: BAUM UND PFERDGARTEN/ Solbriller: CÉLINE/ Halskæde: ANNI LU/ Armbånd: ANNI LU/ Lyserøde sko: H&M/ Neglelak: ESSIE “CLAMBAKE”/ Taske: LOEWE/ Scrub: DECLÉOR/ Læbepomade: GLOSSIER

Fordi jeg har haft så travlt med at skrive eksamen og afslutte min praktik hos 9PR, har jeg helt glemt at nævne, at min kæreste og jeg flyver til Malaga om 3 (!) dage! Jeg glæder mig SÅ meget, da solbrillevejr og kolde drinks er virkelig tiltrængt efter en kold og stresset periode. Ovenstående items ville jeg ikke have noget imod at pakke med i kufferten – især den lyserøde taske fra Loewe er så smuk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLITTER DETAILS ON NEW YEAR'S EVE