THE "LOLA" BAG

PUMPS A LA MIU MIU

nakd1
BLÅ / PINK / GUL

Jeg er en sucker for farver, glimmer, perler og andet lir på både tøj og sko, og derfor kommer det nok som ingen overraskelse hvor glad jeg blev, da jeg spottede disse pumps på NAKD’s hjemmeside. Jeg synes, at alle 3 versioner er SÅ flotte, og så koster de tilmed blot 170 (!) kroner. Jeg har længe været lun på den fine version fra Miu Miu, og når man kan få nogen der minder om til en brøkdel af prisen, er de altså lidt nemmere at klikke hjem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE "LOLA" BAG